Sápi Antalné Teca üzente 13 éve

Gratulálok a levél írójának. Osztom a véleményemet vele.Lehet postázni a 13. havi nyugdíjat,és utána a 14.et úgy ahogy ígérték.Nem mindig a másikat kell mocskolni,meg kell mutatni,hogyan kelet volna másképp csinálni.Hajrá!!!

Válasz

Menyhártné Lekvár Etelka üzente 13 éve

Ez nem más, mint sárdobálás! Maradjunk az unokázásnál!

Válasz

sebestyen katalin üzente 13 éve

Na ez igen ! Gratulálok a levél írójának ! Kár , hogy nem lehet megosztani pár közösségi oldalon , hogy minél többen olvashassák.

Válasz

Németh Tiborné üzente 13 éve

Hát nem Viktornak hívják?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A levél szövege nagyon jó, és tényleg:
a 13. és a 14. havi nyugdíjat miért is ígérték???
Miért nem teszik a dolgukat, ha tartoznak??? - csupán azért, hogy mindenki tudjon emberi módon élni nyugdíjas, öreg korára?
És persze igaza van annak a hozzászólónak is, aki azt írta, hogy megalázó a jelenlegi emelés összege.
Sajnos a politika-mentesség ide is betör, de hát ez az életünk része - persze nagyon tudnám nélkülözni, főleg akkor, ha a SZERETET-et is érzékelni lehetne jobban - és nagyon-nagyon sok embernél...

Válasz

Sné Marcsi üzente 13 éve

Nagyon jó nagyon tetszik

Válasz

Barna Lászlóné Zsóka üzente 13 éve

Nagyon jó, nagyon tetszik!!!!!

Válasz

Laczik Edit üzente 13 éve

Nagyon tetszik, nagyon jól megfogalmazott levél és nagyon igaz.

Válasz

Kaszáné pannika üzente 13 éve

Igaza van Szabadosnénak ezt a levelet fleto is irhatta,nyugdijas létünkre azért annyi tisztelet jár a Miniszter úrnak, hogy ne viktornak tituláljuk,pár hónap után nagy csodát ne várjunk...

Válasz

Bakó Lászlóné Ilona üzente 13 éve

Én is osztom a többiek véleményét.A politikának, itt semmi helye nincs.
Aki szeret politizálni, az tegye. Vannak direkt napi politikával foglalkozó oldalak, /blogok/ ahol leírhatják a véleményüket, sérelmüket. Egyébként teljesen fölösleges, mert a politikusokat úgysem érdekli, hogy kinek mi a véleménye.
Mindenkinek jó egészséget kívánok, ez mindennél fontosabb.

Válasz

Nagy Józsefné Mária üzente 13 éve

Egyetértek,hogy itt nem kellene politizálni. Minkét oldalnak vannak érvei és ellenérvei is.De ha már elkezdtétek, már kezd nevetségessé válni, hogy mindenért a Gyurcsány a felelős!
Felelős itt mindegyik, na de mi akartuk igy.Sorolja már fel valaki valahol, hogy mit lopott el ez a Gyurcsány? Az biztos, hogy több megbecsülés illetne bennünket nyugdijas éveinkben akárki is a miniszterelnök. Ez a O,6 % ugyancsak megalázó, tényleg oda kellett volna adni az iszapkárosulteknek, amit meg fogok tenni. Ettől már nem fogunk éhen halni. Sajnos az agymosás ilyen dolog, hogy szajkóznak valamit, amiről fogalmuk sincs, mármint a nyugdijasoknak. Jó egészséget mindenkinek

Válasz

Szabados Miklósné üzente 13 éve

Bátor nyugdíjas, aki nem meri vállalni a nevétaz irománya aláírójaként. Ezt a szép hosszú levelet akár Gy.F. is írhatta volna. Ebben a klubban eddig a politikamentességet becsültam. Elég szomorú, ha valaki nem tudja felmérni, hogy a semmiből nehéz osztani. Többek között azért kell az ellopott pénzeket visszakövetelni, hogy Neked is kedves elpgedetlen nyugdíjas több jusson.

Válasz

Lajos Gyula üzente 13 éve

Kedves Viktorom! Szívleld meg a Nagyi üzenetét, mert így nem megy sokáig!!!!!

Válasz

udvarhelyi nika üzente 13 éve

ők ígérnek mi reménykedünk ők élnek mi szenvedünk

Válasz

Daróczi Juliánna üzente 13 éve

Szeretném tudni,Vajon ezt a levelet Viktor is elolvassa?És a hozzászólásainkat?Ha igen üzenem,nagyon szedd össze magad VIKTOR!!Mertha csak teis igérgetsz attól tartok nem töltöd ki a 4-éves ciklust hiába a2/3-mados töbség!Ahogy a NAPLÓBAN mondtad ha egyszer MEGBUKSZ politikából,kiálsz kiskocsival saját gyártásu kolbászt ,sonkát,árulni.Vajon vevőd is lesz 2/3-os töbség??

Válasz

vastag juci üzente 13 éve

Akinek magas a nyugdíja,könnyen várja ,hogy mennyivel emelkedik a gáz ára!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Bocs, de szerinted mi az a politika?

Válasz

Kozma Sándorné Irén üzente 13 éve

NAGYON IGAZ AMIT LEÍRTÁL MERT ÍGÉRNI ÉS FÉLRE VEZETNI AZT NAGYON JÓL TUDNAK ÉS AZTÁN RÁ FOGJÁK A NYUSZIRA

Válasz

Pongrácz Lászlóné üzente 13 éve

Azt hittem politikamentes a nagymamik klubja.

Válasz

Todorov EMILIA üzente 13 éve

Gratulálok a levél írójának., azt hiszem minden nyugdíjas ezt mondaná.
Minket időseket belehet csapni. Igéretekből nem élünk meg. Sajnos lassan oda jutunk, hogy eszünk vagy fűtünk, a gyógyszerekről már nem is beszélek. Hisz ha nemtudjuk megvenni, legalább hamarább elpatkolunk, és nem lessz gond velünk.
Egymás közt milliókról beszélnek, el osszák maguknak, mi a kis filléreinket vagyunk kénytelenek beosztani. Sajnos igen ROSSZABBUL élünk. Hiába várjuk a jólétet,
az hozzánk nem jön el.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Jobb lenne, ha nem vádaskodnál feleslegesen az ügyek megoldása ne.m megy máról-hónapra reménykedni kell, hogy 4 év alatt fokozatosan felelőségre vonják az eddigi tönkretevőinket--- IPARBAN --AGRÁRIUMBAN OKTATÁSBAN-- KULTÚRÁBAN.. a magyar ember mindig dolgozott, legalábbis a mi családunk igen s ezért öreg korunkra elvárhatnánk, hogy az EGÉSZSÉGÜGYBEN is úgy gondolják az ott dolgozók.... megérdemeljük a lelkiismeretes, magasszíntú ellátást a rendelőkben --- kórházakban...... VÁRJUK A JÓ PERSPEKTÍVÁKAT AZ ÉLET MINDEN- TERÜLETÉN A lépések megindultak

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon jól megírtad a lényeget!
Azt hiszem, minden nyugdíjasnak elege van az állandó hitegetésből.
Nekünk már nincs X-szer négy évünk arra,hogy rajtunk (is) kísérletezzék ki valóra nem vátható álmaikat!

Válasz